Horeca en zalen

De Doorkijk is een levendige plek met een gezellige barruimte, foyer en er zijn diversen zalen beschikbaar om te huren.

In de Doorkijk bent u van harte welkom, voor een kopje koffie, thee of ander drankje. In onze sfeervolle foyer kunt u samen even bijpraten. De Doorkijk heeft meerdere zalen welke voor diverse activiteiten kunnen worden gehuurd.

Bar en foyer

Onze gezellige foyer met bar en biljart is een plek om elkaar te ontmoeten en een drankje te nuttigen. Het is een ruimte waar een receptie gehouden kan worden, maar ook in combinatie met een vergadering of ander activiteit een lunch gebruikt kan worden. Even de mail checken onder het genot van een vers kopje koffie/thee of fris ? Dat kan met de gratis Wifi! En natuurlijk behoort een drankje aan de gezellige bar, een onderlinge partij biljarten of darten tot de mogelijkheden!

Klik op de foto om te vergroten!

Zalen

De Doorkijk beschikt over meerdere zalen die in diverse combinaties gebruikt kunnen worden. Door de aanwezigheid van flexibele wanden kunnen de zalen worden gecombineerd en zijn er verschillende inrichtingen mogelijk. Alle zalen zijn voorzien van Wifi en van een eigen geluidsinstallatie waarop in overleg, zelf meegebrachte apparatuur (laptop etc) aangesloten kan worden. Daarnaast is de verlichting traploos dimbaar, zodat bij elke gelegenheid voor de juiste stand/sfeer kan worden gekozen.

Klik op de foto om te vergroten!

Zaal 1
Teun Meijer zaal

Zaal 3
80 m2 een ideale ruimte voor een middelgrote vergadering, cursus of workshop.

Zaal 4
Dit is de tussenzaal met ca. 60 m2 

Zaal 5
Deze zaal is met 100 m2 de grote ruimte voor allerlei activiteiten.

Gymzaal

De gymzaal is volgens de nieuwste normen ingericht en kan voor meerdere sporten worden gebruikt. Overdag (dinsdag tot/met vrijdag ) maakt basisschool De Appelhof gebruik van de gymzaal. Maar op de andere momenten en ‘s avonds is er voldoende gelegenheid voor andere sporten of activiteiten.

Klik op de foto om te vergroten!

    Benieuwd naar de mogelijkheden?
    Neem voor meer informatie contact met ons op:
    mail ons via info@wijkcentrumdedoorkijk.nl of kom gerust een keer binnen lopen.